B.93 Fanklub

B93 Fanklub blev stiftet 24 januar 2013.

Vores formål er at skabe et samlingspunkt for de mennesker der ønsker at støtte B93 1. Senior.

Fanklubben vil forsøge at skabe en god og festlig stemning til B93´s kampe, hjemme såvel ude. Der vil blive taget initiativ til at skabe den gode stemning med vores trommeduo og der vil blive viftet med flag osv.

Hjemme:

Fanklubben har eget afsnit på stadion og der er herfra at vi skaber den gode stemning. Alle er velkommen til at blive en del af B93 Fanklub. 1 time før hver hjemmekamp vil Fanklubben have mødested og samlingspunkt under lystavlen på stadion, hvor der b.la. vil blive spillet hyggebold og holdt konkurrencer og lodtrækninger.

Fanklubben har fra 1. januar 2014 overtaget salget i boderne på Østerbro Stadion til B.93 hjemmekampe.

Ude:

At støtte vores hold til udekampe er også en del af fanklubbens opgave.

Det kan ske at fanklubben arrangere fællestransport til udekampe, men som udgangspunkt er det op til én selv hvordan man kommer derud.

Fanklubben:

Det koster kun kr. 93,- pr år at blive medlem af B.93´s fanklub, og betaling kan ske via bankoverførsel, MobilePay eller i fanklubbens bod ved indgangen til Østerbro Stadion. Fanklubbens konto reg.nr: 5339 konto: 0345560, og MobilePay 26 79 94 66. Medlemskabet følger kalenderåret

Kontigent: 93 kr. gældende for indeværende kalenderår.

Medlemsfordele:

- Gratis adgang til hjemmekampe

- Mulighed for gratis entre ved udekampe

- Rabatter

- Billige landskampsbilletter

- Arrangementer

- Hyggeligt samvær på stadion

- Lodtrækninger

- Deltagelse ved indendørs DM for fanklubber

...og meget mere

Kontakt formand Brian Nehm på tlf 26 79 94 66 eller på email: nehm88@yahoo.dk

Ønsker du at blive medlem, kan du klikke dig ind på "Bliv medlem" i menuen og udfylde oplysningerne i formularen.

Redaktør: web@b93fanklub.dk